Nejnovější recenze ze sekce Manžetové knoflíčky a spony na kravatu
Krásná elegantní spona
- jednoduchá, kvalitní
spokojenost
- Pevná
- Příjemná na pohled
- i bez peněz vhodný doplněk :)
- jednoduchá, takže i rytina krásně vynikne
Spona není nijak výrazná (např. lesklé kamínky apod.), ale i přesto upoutá spoustu pohledů. Dva proužky nejsou v ose spony, takže zvýrazňují případnou rytinu, ale ani bez rytiny nepůsobí 'prázdně' a všedně. Spodní strana je 'vykrojená' dovnitř naprosto dostatečně, takže spona drží jako přilepená i třeba na jediné bankovce. Tato spona mě upoutala především svoji nenápadností a jednoduchostí, pak také svojí cenou. Když spona přišla, byla jsem překvapená její kvalitou. Bála jsem se, aby se po čase třeba nezlomila, ale jsem přesvědčená, že se to nestane. A pokud ano, tak ji bude muset přejet tank. Sponu doporučuji lidem, kteří nevyhledávají 'blýskavou slávu', spíše požadují kvalitní práci, které odpovídá i cena.
- kvalitní a efektní výrobek
super
- MOC NÁDHERNÉ MANŽETOVÉ KNOFLÍČKY
- JEDNOZNAČNĚ DESIGN
- bez komentáře
Perfektní sedí na rukávu, dobrý design, váha. Cenově jsem taky spokojený. K manžetovým knoflíčků jsem dostal zdarma dárek a slevu na ušití košile na míru. Vřele doporučuji tyto manžetové knoflíčky. Pro příští nákup rozmýšlím nějaké stylové designové manžetové knoflíčky, Ať v práci mají "kolegové" na co žárlit. Pracuji v pojištovně :-)
Už mám hodně páru knoflíčků, ale tyto budou jedny z nejdražších. Vím, že platím za značku, ale musel jsem je mít. Viděl jsem nedávno manžetové knoflíčky v nějakém obchoďáku, myslím že zlatnictví coral( nejsem si jistý) a ty byly předražené. Byly to armani a cena byla kolem 8tis. A to je dost. ahoj
pro člověka zabývajícího se myslivostí, moc pěkný dárek
- Jednoduchý a elegantní design
- Trochu hůře se vytahují z manžety
- Drahé
Vypadají opravdu skvěle.
v pohodě
- Má pěkný design ajelení hlava je pěkně propracovaná
- Trochu mě překvapil systém připínání ke kravatě,který by podle mě by mohl být drobnější
Máme dědu myslivce a tahle spona se mu bude určitě líbit a hodí se mu k obleku.Je to zajímavý a originální dárek
Jelen hlava spona na kravatu
Anonym
Přidáno: 5. prosince 2011
(naposledy upraveno 5. prosince 2011)
Zakoupeno v Myslivecky obchod
- spokojenost
jsem spokojena
- kvalitní materiál
- nenalezeno
jsem spokojen
- poměrně kvalitní zpracování a přivaření spony ve spod
jednoduchý a elegantní design, dobře drží na kravatě
- Velmi pěkná, vkusně zdobená spona.
Můžu doporučit.
Kvalitní materiál a provedení
Kvalitní materiál a provedení
- chirurgická ocel
- nekvalitní zpracování
- briliant je vidět na vzdálenost 10 cm, dále ne
kravatu sice udrží ale vybral bych si jiný
- Zboží odpovídalo mým představám a moc se líbilo. Obrázek je přesný.
S nákupem tohoto zboží jsem spokojena a mohu jen doporučit dalším zákazníkům.
Super dárek pro přítele v krásné krabičce za super cenu
- pěkné,krásné,praktické,moderní
- nic nemám
skvělý dárek pro vyzrálého muže,který chce vypadat velmi,velmi dobře. Musí ale mít do té spony co dát.
dárek k narozeninám